selmaolssonblogg.blogg.se

Det här är en blogg om allt möjligt:)

Min vecka v.42

Publicerad 2013-10-21 12:08:53 i Allmänt

 
HEJ!
 
Förra veckan så hade jag ett so prov. Det gick mittimellan bra.  Och sen så fick jag  reda på Fysik provet som jag gjorde veckan innan det. Det gick jätte bra. Sen så i helgen så storstädade jag mitt rum och möblerade om. Sen så åkte hela min familj till skänninge och handlade på Ö&B. Min stora syster körde dit och hem. Sen så har jag inte gjort något specielt. Jag har haft det ganska tråkigt den här helgen. Jag har tränat på franska provet som vi har på Onsdag.
 

Hejsan

Publicerad 2013-10-07 19:04:06 i Allmänt

Ganska nöjd med den här dagen först så fick vi reda på hur det gick på matte provet som vi hade o tisdags och högst kunde man ha 38 poäng och jag hade 35/38 jag fick ett A väldigt nöjd!!:) sen så på golfträningen puttade vi och då satte jag 3 stycken med en putt;) En bra dag för mig!!! 

Hejsan

Publicerad 2013-10-03 20:40:14 i Allmänt

Idag har jag bara pluggat känns det som fast så är det nog inte. Nu sitter jag hos mormor och morfar och ska sova här inatt ganska mysigt;) I helgen kommer det bli riktigt gött då ska jag vara med min kompis Erica från lördag till söndag. Det kommer bli jätte kul!:) imorgon så är det cooper test " jippi" nej inte alls det är sååååå jobbigt:(. Min mamma har varit i Tyskland snart i en vecka hon kommer hem på söndag längtar efter henne. Jag älskar hela min familj och alla mina vänner! Det är och har varit min vecka;).

Hej

Publicerad 2013-10-02 14:23:41 i Allmänt

Nu har vi haft gympa. På gympan hade vi skogslektion vi klättrade i skogen osv. Nu ska vi ha franska. Jag tycker att det är ganska kul nu börjar vi hej då!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela